2013-10-30 09:08:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Hamarosan kedvező munkát találhat

Napi horoszkóp október 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Biztonságra, és szeretettel teli otthonra vágyik. Ehhez azonban nem az az út, hogy mindig ön lép vissza kettőt, hogy folyton ön hátrál meg a konfliktusok elől. Néha erősnek kell mutatkoznia. Hogy a másik is bízhasson önben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobban oda kellene figyelnie az egészségi állapotára! Ön talán még jól is érzi magát, de vannak bizonyos apró jelek, amiket mégsem hagyhat teljesen figyelmen kívül. Ha például nehezebben hajlik a dereka, vagy lepedékes a nyelve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha tisztában akar lenni a saját helyzetével, ahhoz először a fejében kell rendet tennie. Ahelyett, hogy felesleges pletykálkodásba merülne, és pláne a szomszédjába vinné az otthoni gondokat, inkább társalogjon többet a kedvesével!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha folyton folyvást csak a múlt ballépésein rágódik, azzal teljesen felemésztheti a saját energiáit. Ráadásul lehetetlenné teszi azt, hogy meglássa a jelen lehetőségeit. Pedig most minden oka megvan arra, hogy tele legyen önbizalommal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Itt az ideje, hogy az életének legalább egy területén valamiben teljesen megújuljon. Ez lehet ugyanis az a pont, ahonnan aztán az egészet kifordíthatja magából. Ne féljen: jó értelemben gondolom a kifordulást! Az új helyszín már várja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az sem jó, ha folytonosan a szőnyeg alá söpörjük a gondokat, ám az sem, ha mindent észrevesz, és minden apróságot folyamatosan szóvá tesz. Ha a társa már nem hall mást öntől, mint utasításokat, akkor nem lesz miért szeretnie a végén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jobban meg kellene erősítenie a baráti kapcsolatait! Az utóbbi időben hajlamos volt elhanyagolni őket, pedig nagy szüksége lehet a támogatásukra. Ne habozzon tovább, már most vegye fel a telefont! Kezdje az A betűnél

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Merész terveket dédelget magában, ezért, mielőbb belevágna, nem ártana konzultálnia egy szakértővel. A forradalmi megoldás ugyan zseniálisnak tűnhet, de nem biztos, hogy egyedül ki is fogja tudni vitelezni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hamarosan kedvező munkát találhat, olyat, ami pénzügyileg és intellektuálisan is jobb lehet önnek. Ha még odázódik a dolog, az azért is lehet, mert még tanulnia kellene valamit hozzá. Járjon utána a lehetőségeinek!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Már most elkezdheti tervezni a Szilveszterét, ha valamilyen egzotikus helyszínre vágyik. A kedvesét és magát is meglepheti egy ilyen ötlettel, ami akár még afféle születésnapi ajándék is lehet az ön számára. Még ma menjen be egy utazási irodába!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jobban kellene figyelni az egészségére! Már most kerülgetheti valami, ezért nem ártana több vitamint szednie, valamilyen sportba kezdenie, többet aludnia, és melegebbe öltözködnie. Hallgasson az anyukájára legalább, ha rám nem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma jobban tenné, ha inkább elkerülné a problémás helyzeteket! A kedvesével szemben is túl követelőzőnek bizonyulhat, ami nem biztos, hogy jót tesz a kapcsolatuknak. Legyen elnézőbb és ne lenéző! Gyakorolja legszebb erényét, a megértést!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: